سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مولامولامولا

حجت‌الاسلام طائب گفت: هشدار اخیر رهبر معظم انقلاب برای انتخابات مجلس نهم کافی است تا مردم و مسئولان دلسوز به این نکات توجه کنند و اجازه ندهند قضایای سال 88 تکرار شود. 

به گزارش خبرگزاری فارس؛حجت‌الاسلام مهدی طائب رئیس‌ قرارگاه راهبردی عمار  با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز عید فطر و تأکید معظم‌له بر مراقب از چالش‌های ضد امنیتی و تلاش‌های دشمن برای انتخابات مجلس نهم، اظهار داشت: جمهوری اسلامی به‌دلیل داعیه‌داری مردمی و دینی بودن و ارائه "مدل مردم سالاری دینی"، همواره مورد توجه همه مردم دنیا بوده است که آیا این مدل امکان‌پذیر و قابل بقا است یا خیر. 

وی ادامه داد: اگر الگوی مردم‌سالاری دینی به همین منوال موفق باقی بماند، بیداری جهان اسلام در کشورهایی که هنوز در این رابطه ضعیف هستند، قوی شده و کشورهایی که با قوت این مسیر را ادامه می‌دهند، تقویت خواهند شد. 

حجت الاسلام طائب با بیان اینکه مظهر مردمی بودن انقلاب، انتخابات مجلس شورای اسلامی، ریاست‌جمهوری و مجلس خبرگان رهبری و سایر انتخابات است، عنوان کرد: بنابراین تمام انتخابات در کشور علامت تدوام مردم‌سالاری دینی است و شور و اشتیاق بیشتر مردم نیز دلیلی بر موفقیت این حرکت است. 

وی با بیان اینکه جاذبه و حق بودن مردم‌سالاری دینی در طول 32 سال گذشته همواره برای مردم بیشتر شده است و آنها به این مدل اقبال نشان داده‌اند، تصریح کرد: بر همین اساس مردم دنیا متوجه می‌شوند این مدل یک شعار سیاسی نیست و یک واقعیت تاریخی است که تمام انبیا نیز به دنبال اجرای آن بوده‌اند. 

رئیس قرارگاه راهبردی عمار با تأکید بر اینکه دشمن همیشه به‌دلیل هراس از مردم‌سالاری دینی علیه جمهوری اسلامی هجمه ‌کرده است، اظهار داشت: در حال حاضر به برکت بیداری ملت‌ها این مدل تحقق یافته و با اقبال سایر کشورهای اسلامی مواجه شده است. 

وی افزود: مشارکت بالای مردم در انتخابات پیش رو دو پیام خواهد داشت؛ پیام اول آن به دوستداران و الگوگیران سایر کشورها است که در حرکت خود مصمم‌تر می‌شوند و پیام دیگر آن این است که چون مردم سالاری دینی، منافع دشمن را به خطر می‌اندازد، تلاش آنها برای عدم فراگیری و تحقق این سازوکار طبیعی خواهد بود. 

این فعال سیاسی با بیان اینکه دشمن سعی دارد انتخابات ایران را با چالش امنیتی روبه‌رو کند، یادآورشد: هرچه مردم‌سالاری دینی برای مردم دنیا بیشتر روشن شود و به سوی آن اقبال کنند، دشمن تلاش خود را برای به چالش کشیدن انتخابات جمهوری اسلامی بیشتر می‌کند از این رو در انتخابات آینده برنامه‌های آنها پیچیده و بیشتر می‌شود. 

وی اضافه کرد: برگ برنده‌ای که برای انتخابات آینده در دست داریم، تجربه انتخابات سال 88 است که مقام معظم رهبری درباره آن فرمودند: " این فتنه مردم ما را واکسینه کرد" و در واقع مردم در آن سال با انتخابات ریاست‌جمهوری هوشیار شدند. 

حجت‌الاسلام طائب در خاتمه تأکید کرد: هشدار اخیر رهبر معظم انقلاب برای انتخابات مجلس نهم کافی است تا مردم و مسئولان دلسوز به این نکات توجه کنند و اجازه ندهند مسائل و قضایای سال 88 تکرار شود.

 

فتنه

فتنه1






تاریخ : پنج شنبه 90/11/27 | 1:50 صبح | نویسنده : رضا | نظرات ()

ورود امام

 

ورود امام 1

 

ورود امام 2

وقایع 12بهمن از ایام‌الله دهه فجر

12بهمن روز ورود روح‌الله خمینی به ایران-در این روز بزرگترین استقبال تاریخ در تهران برگزار شد؛ بطوری که طول جمعیت استقبال کننده از آیت‌الله خمینی به 33 کیلومتر رسیده بود. در ساعت 9:50 دقیقه بامداد روز دوازدهم بهمن هواپیمای حامل خمینی در میان تدابیر شدید امنیتی در فرودگاه مهرآباد برزمین نشست. خمینی پس از ورود به فرودگاه و ایراد سخنرانی طبق برنامه‌ای که از قبل تنظیم شده بود عازم گورستان بهشت زهرا شد…

خمینی در میان استقبال گسترده مردم تهران در ساعت یک بعد از ظهر وارد قطعه 17 که مدفن شهدای انقلاب بود شد و سخنرانی خود را ایراد نمود.

وقایع 14 بهمن از ایام‌الله دهه فجر

روز شنبه 14 بهمن از ایام‌الله دهه فجر در محل مدرسه شماره 2 علوی یک مصاحبه مطبوعاتی با حضور قریب به سیصد خبرنگار ایرانی و خارجی برگزار شد که در آن ابتدا خلاصه‌ای از نظریات آیت‌الله خمینی خوانده شد؛ سپس سوالات خبرنگاران آغاز گردید که خلاصه‌ای از پاسخ خمینی به این شرح بود:

«کاری نکنند که مردم را به جهاد دعوت کنم، اگر موقع جهاد شد می‌توانیم اسلحه تهیه کنیم. دولت را بزودی معرفی خواهیم کرد. اعضای شورای انقلاب تعیین شده‌اند. از ارتش می‌خواهم هرچه زودتر به ما متصل شود. ارتشیان فرزندان ما هستند، ما به آنها محبت داریم باید به دامان ملت بیایند. قانون اساسی که تدوین شده به آراء عمومی گذاشته می‌شود تمام اتباع خارجی بطور آزاد در ایران زندگی خواهند کرد.     »

 

وقایع روز 16 بهمن از ایام‌الله دهه فجر

روز 16 بهمن و تعیین دولت موقت-خمینی در روز 16 بهمن طی فرمانی مهدی بازرگان را به عنوان نخست وزیر موقت تعیین و معرفی کرد. عصر همان روز در سالن سخنرانی مدرسه علوی یک مصاحبه مطبوعاتی بین‌المللی ترتیب داده شد، در این جلسه بازرگان برنامه و وظایف دولت موقت را تشریح کرد و افزود برگزاری همه پرسی درباره تغییر رژیم، برگزاری انتخابات مجلس موسسان و انجام انتخابات مجلس از وظایف این دولت است.

وقایع روز 19 بهمن از ایام‌الله دهه فجر

 

روز نوزدهم بهمن ماه بزرگ‌ترین راه پیمایی انقلاب صورت گرفت. در قطعنامه پایانی راه پیمایی نخست وزیری مهدی بازرگان توسط تظاهرکنندگان تایید شد.

 

وقایع 20 بهمن از ایام‌الله دهه فجر


 

در روز 20 بهمن ماه که مصادف با روز جمعه بود، مردم در دانشگاه تهران اجتماع کرده بودند تا سخنرانی رییس دولت موقت را استماع نمایند. در همین هنگام در غرب تهران درگیری شدیدی صورت گرفت؛ عده زیادی از افراد گارد شاهنشاهی به پادگان همافران نیروی هوایی حمله بردند و به محض آغاز درگیری آنان عده زیادی از جوانان وابسته به جناح‌های مختلف به نفع همافران وارد صحنه درگیری شدند. این درگیری خونین ده‌ها نفر کشته و مجروح بر جای گذاشت ولی در نهایت همافران توانستند حلقه محاصره نیروهای گارد را بشکنند.

وقایع 21 بهمن از ایام‌الله دهه فجر

روز بیست و یکم بهمن ماه روز نبرد مسلحانه همه جانبه مردم و نیروهای دولتی بود. درگیری خونین مردم و لشگر گارد در این روز به اوج خود رسید؛ و جنگ تانک‌ها با مردم مسلح باعث کشته و زخمی شدن صدها نفر شد. آیت‌الله خمینی تهدید کرد در صورت عدم جلوگیری از کشتار لشگر گارد حکم جهاد خواهد داد.در اینروز چندین کلانتری توسط گروههای مسلح مردمی تسخیر شدند که در نتیجه آن مقادیر زیادی اسلحه به دست مردم افتاد. در همین روز فرمانداری نظامی تهران اعلامیه شماره 40 را انتشار داد؛ بموجب این اعلامیه رفت و آمد مردم از ساعت 16:30 تا 5 بامداد ممنوع اعلام شد. در پی اعلامیه مزبور اعلامیه دیگری صادر و منع عبور و مرور تا ساعت 12 بامداد تمدید شد. مردم عملاً مقررات حکومت نظامی را باطل ساختند و تا صبح در خیابان‌ها با ایجاد حریق و راه بندان‌های متعدد مانع حرکت قوای نظامی می‌شدند.

وقایع 22 بهمن از ایام‌الله دهه فجر

22 بهمن از ایام‌الله دهه فجر ،در این روز به ترتیب زندان اوین، ساواک، سلطنت آباد، مجلسین سنا و شورای ملی، شهربانی، ژاندارمری و ساختمان زندان کمیته مشترک به تصرف مردم در آمد.در تسخیر شهربانی سپهبد رحیمی فرماندار نظامی تهران به دست انقلابیون مسلح افتاد. پادگان باغشاه و دانشکده افسری، دبیرستان نظام، زندان جمشیدیه، پادگان عشرت آباد و پادگان عباس آباد یکی پس از دیگری تسلیم شدند و آخرین مرکزی که به تصرف درآمد رادیو و تلویزیون بود.






تاریخ : جمعه 90/11/14 | 10:35 عصر | نویسنده : رضا | نظرات ()
       

.: Weblog Themes By BlackSkin :.